KlevekFactory

 

 

 

Procesul de fabricatie
The Process Stages

 

 

Iso
                certificationFABKA GROUP este certificată IFS ver. 6

 

Echipele de agricultura si de productie planifica recoltarea, pentru a asigura sincronizarea perfecta īntre capacitatea disponibila a fabricii si materiile prime furnizate de catre agricultori. Obiectivul principal este de a pastra un interval de timp scurt (un maxim de 4 ore) īntre recoltare si conservare pentru a asigura prospetimea produselor noastre.

FactoryFabrica are un laborator propriu, unde sunt efectuate analize si controale amanuntite pe tot parcursul procesului de fabricatie, asigurānd o calitate constanta, siguranta alimentara si cel mai bun mediu igienic. Toate acestea se reflecta īn produsele noastre finite, ajutānd partenerii nostri sa-si atinga scopurile si sa vānda mai bine, astfel, satisfacem asteptarile consumatorilor si ne ajuta sa mentinem misiunea noastra.

Verificarea periodica īnsoteste procesul nostru de productie, de la activitatile agricole pāna la ambalarea produselor finite. Astfel supravegherem īntregul proces, indiferent de locul unde legumele si fructele sunt recoltate si procesate. Acesta este monitorizat de experti pentru a asigura cel mai īnalt nivel de calitate. Testele de consum sunt de asemenea efectuate.

Din acest motiv nu degeaba am fost certificati IFS ver. 6.

Site map - Termeni și condiții

Copyright © Fabka Group 2007-2018. Toate drepturile rezervate.